Zaloguj się do Zrivalendu
Odblokuj swoje zasoby Zrivalendu w uporządkowanej przestrzeni roboczej. Przejrzyj swój profil, ulubione narzędzia i dane konta w jednym dobrze zorganizowanym widoku.
Nowy w Zrivalendu? Stwórz swój profil i rozpocznij swoją podróż.
Czego można się spodziewać po zalogowaniu do Zrivalendu
Zrivalendu została stworzona dla płynnego doświadczenia. Poniższe punkty opisują, co się dzieje po wypełnieniu krótkiego formularza na tej stronie.
Wznowienie dokładnie tam, gdzie skończyłeś
Powracający użytkownicy kontynuują od ostatniego miejsca. Zrivalendu bezpiecznie zapisuje postęp, abyś nie musiał zaczynać od początku.
Wyselekcjonowana zawartość
Po zalogowaniu wyświetlany materiał jest zgodny z Twoimi wcześniejszymi wyborami, zapewniając skoncentrowane, istotne doświadczenie.
Bezpieczny, niezawodny dostęp
Wiodące w branży zabezpieczenia chronią Twoje dane uwierzytelniające. Twoje dane są wykorzystywane wyłącznie do świadczenia usługi i nie są udostępniane stronom trzecim.
Często zadawane pytania
Jak się zalogować do mojego konta?
Wypełnij Krótki formularz na tej stronie, aby potwierdzić swoje dane. Po złożeniu formularza Zrivalendu poprowadzi Cię do następnego kroku.
Nie mogę odzyskać dostępu do mojego konta — co powinienem zrobić?
Ponownie wyślij formularz, używając tego samego e-maila, z którym się zarejestrowałeś. Nasz zespół pomoże Ci w odzyskaniu dostępu do Twoich informacji.
Czy muszę tworzyć konto za każdym razem, gdy odwiedzam?
Nie. Jeśli Twoje konto już istnieje, powrót jest tak prosty, jak potwierdzenie swoich danych na tej stronie.
Czy za logowanie się pobierana jest opłata?
Dostęp do tej strony jest bezpłatny. Opłaty za specjalne usługi zostaną wyraźnie zakomunikowane z wyprzedzeniem.
Jak moje dane osobowe są chronione?
Zrivalendu przestrzega nowoczesnych standardów bezpieczeństwa i wykorzystuje Twoje dane wyłącznie do dostarczania usługi. Pełne informacje znajdują się w Polityce Prywatności.
Czy mogę później zaktualizować swoje dane kontaktowe?
Tak. Po aktywacji konta możesz modyfikować swoje dane kontaktowe w dowolnym momencie, ponownie przesyłając krótki formularz z zaktualizowanymi informacjami.